Traiteur 
Waar passie voor goed eten samensmelt met uitmuntende service. Als Chef aan het roer, streven we naar culinaire perfectie!

ONZE LEVERINGSMOGELIJKHEDEN

LEVEREN EN BESTELLEN:
Bestel je een buffet dan wordt deze standaard koud afgeleverd.
Bij minder dan 20 personen worden de producten koud in koelboxen verpakt zodat je dit keurig verpakt bij ons kunt ophalen.


KOUDE LEVERING:
Het buffet is in slechts enkele eenvoudige handelingen op te warmen;
Na anderhalf uur kun je genieten van het heerlijke buffet.


WARME LEVERING:
Het buffet leveren wij warm aan in gesloten warmte boxen, deze blijven nog twee uur goed warm;
U kunt direct genieten van het heerlijke buffet.


BESTEL OP TIJD:
Om aan je wensen te kunnen voldoen, vragen wij je tijdig (uiterlijk 3 dagen van te voren) je bestelling te plaatsen, zodat we alles op tijd kunnen voorbereiden.
Prijzen zijn exclusief serviesgoed en eventuele vervoerskosten (eventueel vanaf 20 personen).
Alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en eventuele typefouten.


KOUD

Koude hapjes zijn niet alleen verfrissend, maar ook een geweldige manier om gasten te verrassen met een scala aan smaken en texturen. Bij ChefNodig streven we ernaar om koude hapjes te presenteren die niet alleen heerlijk zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. Denk aan verfijnde amuses zoals zalmrolletjes met roomkaas en komkommer, bruschetta met tomaten en basilicum, of gevulde cherrytomaatjes met kruidenkaas. Onze selectie van koude hapjes is ontworpen om je gasten te verwennen en hun smaakpapillen te prikkelen, terwijl ze tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging vormen aan elk evenement.

WARM

Warme gerechten voegen een hartelijke en geruststellende dimensie toe aan elk evenement, en bij Chefodig is onze selectie warme gerechten zorgvuldig samengesteld om gasten te verwennen en te verrassen. Van smaakvolle mini-quiches tot knapperige kippenvleugeltjes, en van romige risotto tot smaakvolle gehaktballetjes in saus, onze warme gerechten zijn perfect om de honger van je gasten te stillen en hun zintuigen te prikkelen. Met aandacht voor detail en hoogwaardige ingrediënten zorgen we ervoor dat elk warm gerecht een culinair hoogtepunt wordt, waardoor je evenement onvergetelijk wordt voor alle aanwezigen.